102. “Nej, vi hatar inte företagssidor.” Social by default möter Sam Rihani, chef Facebook Sverige

Social by default fick chansen att träffa Sam Rihani som arbetar som country manager för Facebook i Sverige. Han tillhör en av de som varit längst på företaget, och vi pratar både om det som hänt med Facebook på lång sikt och senaste “skandalerna”.

Vi borrar även ner oss i hur företag och organisationer behöver tänka för att effektivt utnyttja en plattform som har nästan hela svenska befolkningen knuten till sig. Ett spännande samtal som vi hoppas att ni gillar. 
Dela gärna vidare!

Sam Rihani på Facebook (www.facebook.com/sam.rihani)
Sam Rihani på Instagram (www.instagram.com/samrihani/)
Sam Rihani på Linkedin (www.linkedin.com/in/sam-rihani-04b9661/)
Facebook på Facebook (www.facebook.com/facebook/)

Missa inte våra senaste avsnitt: 
Avsnitt 100 – vi tittar bakåt och framåt både på podden och på sociala medier (Socialbydefault – 100-avsnitt-om-sociala-medier-en-milstolpe)
Avsnitt 101 – vår techiga vardag. Vi går igenom våra gadgets och appar som vi använder både i vardag och fritid (Socialbydefault – 101-var-techiga-vardag-social-by-default-om-gadgets-2019)

Prenumerera på podcasten via Itunes (itunes.apple.com/se/podcast/socia…d1035136664?mt=2). Ge oss gärna ett betyg och en recension! Eller följ oss på Acast (play.acast.com/s/socialbydefault), Spotify (open.spotify.com/show/7hzQ5YVQxxF…ZRR9K1fMecvOWWVg) eller Stitcher (www.stitcher.com/podcast/social-by-default)

Har ni frågor till oss, eller åsikter om avsnittet? Twittra med hashtaggen #socialbydefault eller prata med oss på vår Facebooksida Socialbydefault (facebook.com/socialbydefault). Läs mer om konceptet på Socialbydefault.se . Kolla in vårt instagramkonto (instagram.com/socialbydefault).